واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست

حشمت مهاجرانی: دربهترین دوره فوتبال ایرانیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ گفت: فکر می‌کنم، این دوران یکی از بهترین دوران فوتبال ملی ما باشد چون همه عاشقانه در حال تلاش برای کسب موفقیت هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر حشمت مهاجرانی سرمربی اسبق تیم ملی در رابطه با وضعیت تیم ملی و بازی با عراق اظهار داشت: هیچ وقت در تاریخ فوتبال ما این قدر لژیونر نداشتیم که تجربه میادین بین‌المللی را داشته باشند. خوشبختانه فدراسیون فوتبال تمامی مقدمات و تسهیلات را برای موفقیت مربی و بازیکنان فراهم کرده است. فکر می‌کنم، این دوران یکی از بهترین دوران فوتبال ملی ما باشد چون همه عاشقانه در حال تلاش برای کسب موفقیت هستند. فدراسیون فوتبال در این مدت کوتاهی که آقای عزیزی خادم آمدند در کمال صداقت و امانتداری بسیار خوب و مفید کار کرده است و نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است. من نمی‌دانم چرا بعضی دوست دارند آن فرد یا گروهی که موفق هستند، شکست بخورند و این تفکر و عقیده اصلا پسندیده نیست ما باید از گروه و تیم موفق حمایت کنیم.

مهاجرانی پیرامون سرمربی تیم ملی افزود: دراگان اسکوچیچ هم پس از بازی‌های بحرین تجربه بالاتری پیدا کرده و همانند بازیکنان تجربه میادین بین‌المللی‌اش افزایش یافته است. من از این رویه بسیار خشنودم و اعتقاد دارم موفقیت تیم ملی به فرد یا گروه وابسته نیست بلکه متعلق به تمامی مردم ایران زمین است. من و شما وهمه مردم در این پیروزی‌ها و شادی‌ها شریک هستیم. این تیم نماینده تک تک مردم این سرزمین پاک است.

حشمت مهاجرانی در مورد بازی مقابل عراق ادامه داد: برای پیروز نشدن مقابل عراق دلیلی نمی بینم. ما قبلا هم عراق را شکست دادیم اما باید به این نکته توجه کنیم که هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. با وجود ابتلای چند بازیکن تیم ملی به کرونا اما تیم ملی ایران پر از مهره‌های با کیفیت است و ما در لیست ذخیره‌هایمان یک تیم ملی کامل داریم. از این بابت هیچ کمبودی نداریم و امیدوارم بتوانیم روز پنجشنبه جشن صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را بگیریم. وضعیت تیم ملی درست شبیه زمان من است که در آن سال مسابقه آخر ما تشریفاتی بود و صعود راحتی داشتیم.

مهاجرانی در مورد تیم ملی بانوان هم اعلام کرد: باید برایشان شانس آرزو کنیم و در مورد بازی مقابل چین در مسند قضاوت ننشینیم. تیم ملی فوتبال بانوان تجربه میادین بین‌المللی اندکی دارد و بازی تدارکاتی آن‌چنانی هم نداشتند. به عقیده من بازی مقابل تیم ملی قدرتمند چین یک بازی نبود بلکه یک شروع و یک درس و یک مقدمه بود. که در آینده بتوانند پله پله به موفقیت برسند. وقتی نام ایران روی پیراهن و سینه درج می‌شود فارغ از تیم ملی بانوان و یا آقایان، باعث افزایش نیرو و انگیزه می‌شود. همین کلمه ایران معدن انرژی و غرور است./مهر

ارسال نظر